Om meg

 

Hei! Jeg heter Jeanett, er 46 år og lidenskapelig opptatt av å fotografere, skrive og lage mat. Jeg har et ønske om å ha en blogg der man kan hente inspirasjon til å lage mat fra bunnen av, få ideer til mat og drinker hvis du skal ha selskap eller bare en hyggelig middag, og et sted der man skal kunne drømme seg litt bort når man trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag. Jeg har 3 barn på 22, 24 og 28 år. Den siste er på vei ute av redet, noe som medfører mye alenetid, og jeg har nå bestemt meg for å gjøre noe mer med det jeg liker best; nemlig å skrive og lage mat. De siste 10-15 årene har jeg brukt det meste av fritiden min (altså den tiden jeg har hatt utenom hus, mann, barn og oppfølgning av dem) på å lese matblader, matblogger, google oppskrifter og se på matprogrammer. Jeg går aldri lei! Og nå ønsker jeg å lage en blogg som jeg selv ønsker å lese, en som skal være for oss om elsker mat og drikke, enten den er sunn eller usunn. Derav navnet littsunt.no.

Vi er alle forskjellige. Ikke alle er like opptatt av trening, og alle er ikke veganere eller har fitnesskropper. Det er ikke noe galt med dette, men det må være plass til andre også. Jeg er ingen av delene. Jeg er utrent og sikkert 10 kg overvektig. Kanskje mer i noens øyne, mens andre kanskje mener at jeg ikke er overvektig i det hele tatt. Uansett; denne bloggen retter seg mot dem som er som meg, mot dem som liker både sunn og usunn mat. Jeg elsker biff og smør- eller fløtebaserte sauser, men også raw food. Jeg kunne sikkert spist chips hver dag, men spiser like gjerne grønnsaker med hummus til. På fredager kan jeg lage deilig hjemmelaget pizza med Creme fraiche-saus, pepperoni og masse ost, men synes også at auberginepizza med tomatskiver og mozzarella (gjerne hjemmelaget) kan være like godt. Fellesnevneren er at alt skal være laget fra bunnen av.For meg handler livet om å finne en balanse. For mye og for lite forderver alt, det er min livsfilosofi.

Tusen takk for at du titter innom bloggen, jeg håper du liker den og at du kan få litt inspirasjon 🙂