Et lite hjertesukk og en stor takk til helsepersonell?

God søndag❤

Verden har blitt annerledes siden sist, og jeg håper virkelig at du og dine er friske og raske!

Egentlig skulle jeg ha kommet med en ny oppskrift nå, men i dag kan jeg ikke gjøre annet enn å komme med et lite hjertesukk samt rette en stor takk til alt av helsepersonell. Det er selvsagt mange andre hverdagshelter som fortjener ros (jeg har forsøkt å berømme butikkansatte, vaskehjelper og andre underveis i hverdagen), men akkurat i dag blir det helsepersonellet jeg retter blikket mot.

Jeg har blitt overført til helsevesenet i forbindelse med korona-krisen, og jeg kan ikke berømme personellet nok for den innsatsen de gjør. Det er tunge tak! Nå som pasientene ikke kan få besøk av sine pårørende har mange av  dem ekstra behov for å komme seg ut for å få frisk luft, men med bemanningen (eller mangelen på den) på sykehjem nå i disse dager, har det vært vanskelig å gjennomføre. Heldigvis fikk vi til en trilletur, og en av dem fikk en nyplukket hestehov av meg.

«Å, tusen takk! Tenk, nå holder jeg våren i hånden min».

Jeg begynte å gråte. Frisk luft, som burde være en menneskerett å få hver dag, for første gang på 4 uker!

Pasienter må trøstes fordi de savner familien sin, noen trenger en ekstra klem eller noen oppmuntrende ord i en tung og ensom hverdag. Det får de av disse englene av pleiere som går/løper rundt for å rekke over alt, rekke å se hver pasient før de skal overlate skiftet sitt til en annen. Mange ganger med følelsen av å ikke ha strukket til. Men det har de! Kanskje ikke med tid, men ved å være der, ved å klemme, trøste og stryke over hånden til dem som er på livets siste holdeplass. Det skulle nesten ha vært obligatorisk å jobbe på sykehjem før man selv blir gammel, for å se hvordan livet er der.

Tusen takk til alle dere som bidrar til at livets slutt blir verdig. Jeg sender dere en varm klem, det trenger sikkert dere også❤

1 thought on “Et lite hjertesukk og en stor takk til helsepersonell?”

  1. Kjære deg. Så fint og viktig (og trist) det du skriver. ? Jeg er dypt imponert og stolt, og ikke minst takknemlig, for den innsatsen alle innen helsesektoren (ikke minst de som sørger for renhold) står for. Jeg er også svært takknemlig for at jeg bor i Norge. ❤️ Ta vare på deg selv og dine, og takk for at du lyser opp dagen til de som trenger det aller mest. ❤️?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *