Incredible burger med balsamicoløk og trøffelost

Incredible burger på portobellosopp?

I tiden som har gått har jeg kuttet litt ned på kjøtteinntaket. Jeg har også fått noen spørsmål om tips til vegetariske middager, og for første gang legger jeg ut oppskrift på noe som ikke er laget fra bunnen av. Ikke fordi det er vanskelig å lage gode vegetariske retter, men rett og slett fordi jeg synes at incredible burger er skikkelig godt. Jeg er ikke så glad i bruskbiter som man ofte kan få i burgere, derfor foretrekker jeg denne (selv om hjemmelaget hamburger fortsatt står høyt på listen så lenge jeg kverner kjøttet selv). Jeg har brukt portobellosopp istedenfor hamburgerbrød. I tillegg serverte jeg den med pommes frites av lilla søtpoteter, har du sett en lignende farge<?

Balsamicoløk:
 • 1 rødløk eller 8 sjalottløk
 • 1 ss god balsamicoeddik
 • 1 ts sukker eller 1-2 dråper Stevia
 • Litt olje til steking
Fremgangsmåte:

Kutt løken i ringer og surr den i litt olje i en stekepanne. Tilsett eddiken og sukkeret/stevia og la det putre 1-2 minutter. La det avkjøles før du har løken over i et sterilt glass. Balsamicoløk passer veldig godt til bl. a. stekte pølser og bakt torsk, så du kan med fordel lage litt ekstra!

Portobello-buns:
 • Portobellosopp
 • Smør eller olje
 • Hvitløk eller hvitløkpulver

Smelt litt smør (jeg bruker Berit Nordstrands smør pga. kokossmak) og  smak til med litt hvitløkpulver eller finhakket hvitløk. Bryt av stilken på soppen og pensle hatten med litt hvitløksmør. Stekes i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter.

Jeg pleier også å ha på litt trøffelost. Enten en skive camembert eller trøffelbrie. Sistnevnte  er en litt rennende kremost, og den er helt magisk å ha på toppen!

Incredible burger?:

Incredible burger er som nevnt ferdig produsert. Jeg kjøper den i Sverige, men vet at den finnes i Norge. Burgeren steker du i 12-15 minutter, akkurat like lenge som soppen skal stå i ovnen.

Så, der gikk jeg en litt ny vei, men fremover skal fortsatt det meste være laget fra bunnen av?

Ha en fin uke videre!

 

4 thoughts on “Incredible burger med balsamicoløk og trøffelost”

 1. Å, så herlig med nytt innlegg. ? Er så enig i det med burgere og brusk.. «grøss»! ? Hvor kjøper du den trøffelosten? Må kanskje til Sverige? Fin helg ønskes deg. ?

  1. Tusen takk for så hyggelig kommentar, det setter jeg så utrolig stor pris på<3 Det er alt for lenge siden jeg har oppdatert nå, det skal bli bedre, jeg lover!
   Jeg kjøpte den på Meny, den er skikkelig god! Ellers kjøper jeg Camembert med trøffel i Sverige, den er også veldig god.
   Ha en fin kveld og uke!
   Klem til deg<3

 2. Takk for svar, da skal jeg snarest mulig innom Meny en tur. ? Det er alltid hyggelig å finne nye innlegg hos deg. Veldig fine bilder og fristende oppskrifter. ? Lagde balsamico-løken til stekte karbonader (hjemmelagde, uten brusk!) her om dagen, og det var veldig godt! ?

  1. Så gøy at du likte det! Fikk lyst på hjemmelagde karbonader med balsamico-løk nå, takk for middagstips<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *