Litt mislykkede makroner med is til 17. mai

Litt mislykkede makroner med is til 17. mai

Makroner med is til dessertbordet

Jeg har sagt det det tidligere, og jeg må dessverre si det igjen – jeg er virkelig ikke god til å bake.. På søndag lagde jeg makroner som jeg skulle ha til 17. mai, men de ble ikke så fine som jeg ønsket. Men de smakte heldigvis veldig godt, så i dag ble det makroner med is til dessert<3

Jeg var litt usikker på om jeg skulle legge ut bilde av dem, men du er sikkert bedre til å bake enn jeg er, så resultatet blir nok bedre enn mitt;) Hvis ikke kan du kjøpe ferdige makroner, nå finnes de jo nesten over alt. Tipper de vil bli ganske fine på dessertbordet. Og selv om de ble mislykkede på utseende ble de som sagt utrolig gode på smak, så jeg skal servere dem til frokosten på 17. mai.

Etter å ha googlet en del tror jeg at jeg har forstått hva jeg gjorde galt. Jeg lot ikke makronene tørke lenge nok – derfor sprakk de – og jeg har heller ikke rørt lenge nok, noe som visstnok gjør dem kornete. (Hvis du rører for lenge blir deigen for flytende.) Personlig var jeg «redd» for å røre for lenge, og nå vet jeg at hemmeligheten ligger et sted midt i mellom. Jeg leste også at det tar litt tid før du lærer hvor lenge du skal røre, så da får jeg bare fortsette å prøve og feile, så blir nok resultatet bra til slutt. Og da skal jeg dele oppskriften med dere<3 For smaken ble virkelig god!

Jeg leter febrilsk etter bunadskoene mine, kan ikke fatte hvordan det er mulig å rote dem bort. Heldigvis har jeg funnet alt annet (det ligger på samme sted, bare ikke sammen med skoene..), så i verste fall får jeg kjøpe meg nye. Sånn går det når man er et rotehue.

Argh.

Ha en fantastisk 17. mai-feiring, håper dagen blir magisk<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *