Moscow Mule – en forfriskende drink med ingefær og lime

Moscow Mule - en forfriskende drink med smak av ingefær og lime

Moscow Mule – en forfriskende drink<3

God lørdag!

Tenk at vi har nådd midten av februar! Fuglene har begynt å synge, dagene har blitt lengre, snøen har slush-konsistens og temperaturen har steget noen grader. Det er bare så deilig! Og – The Best Is Yet To Come<3

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på den deilige og forfriskende drinken Moscow Mule. En av mine favorittingredienser er ingefær. Jeg føler at den kan brukes til alt – i desserter, syltetøy, varme og kalde retter og i drikke – og er noe du alltid vil kunne finne i kjøleskapet mitt. Nå brukes i utgangspunktet ikke fersk ingefær i denne drinken, men etter et tips fra @hannemalme på IG prøvde jeg å ha i en skive. Altså – nam! Og når du legger til smaker som ingefærøl, lime og sitronbrus (ok, og litt Vodka) gjør det at denne står øverst på listen av mine favorittdrinker akkurat nå. Den ligger faktisk på 10. plass på listen over de mest solgte drinkene i Norge, så det er ikke bare jeg som «digger» den;)

Jeg fikk et tips av en bartender en gang, og det var å tilsette litt sitronbrus. Det gjorde hele forskjellen!

For å lage Moscow Mule trenger du:
  • 4 cl Vodka (jeg brukte Kalinka fordi den er billigere, men det var ikke like godt)
  • 1/2 cl ferskpresset limesaft
  • 12 cl ingefærøl
  • 1 cl sitronbrus, jeg bruker Schweppes
  • 1 skive frisk ingefær
  • Isbiter
  • Limebåter til pynt
Fremgangsmåte:

Fyll glass eller kopper med isbiter, ha i ingrediensene og rør rundt. Pynt med en limebåt på kanten av koppen/glasset og server. Så enkelt og så godt!

Tenk å sitte i hytteveggen med en slik i påsken, det kan jo ikke bli feil:)

Vinteren er fin, altså! Men det gjør ingenting om våren kommer nå.

I kveld skal jeg spise på Sawan med gode venner, det gleder jeg meg til! Ellers skal jeg jobbe med et «prosjekt» som tar mye tid, men som jeg håper kan bli noe av.

Ha en fin helg, dere!

2 thoughts on “Moscow Mule – en forfriskende drink med ingefær og lime”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *