Dataproblemer og 2 tips til deg som sliter med søvn

Hei.

Jeg sliter litt med bildeoverføring om dagen, noe jeg håper at jeg får orden på snart. Det er litt synd når jeg skal legge ut oppskrifter, men ikke har bilder..

I mellomtiden tenkte jeg å komme med et par tips til deg som eventuelt sliter litt med med nattesøvnen.

Jeg hører veldig mye på «8 Hours of Deep Sleep Music: Fall Asleep, Beat Insomnia, Relaxing Music, Sleeping Music». Fantastisk beroligende og vakkert!! Musikken er laget av Peder B. Helland, en norsk komponist som jeg har fått utrolig sansen for:

Ellers har jeg funnet en gratis app som heter «Relax Melodies». Med denne appen kan du sette sammen beroligende lyder som regn, vind, fuglekvitter, torden o.s.v. Jeg kan ikke tenke meg noe mer beroligende og søvndyssende enn å høre på regnet som treffer vinduet, men det har jo ikke regnet så mye her det siste halvåret, og da er denne appen super.

Jeg har slitt med nattesøvnen i veldig mange år, men akkurat denne har hjulpet meg. Nå skal det sies at den står på hele natten, så hver gang jeg våkner konsentrerer jeg meg om å høre på «regnet», og da sovner jeg igjen, hehe.

Håper dette kan hjelpe deg også.

Ha en flott uke, forhåpentligvis får jeg lagt ut en ny oppskrift om et par dager!

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *