Fotskrubb med roseblader og himalayasalt

Hjemmelaget fotskrubb med eteriske oljer, roseblader, kokosolje og himalayasalt

Fotskrubb med eteriske oljer og roseblader<3

God mandag!

Jeg håper helgen har vært fin? Jeg har storkost meg med store deler av familien min, jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å tilbringe tid med dem. Kvalitetstid med nevøer, far, søster og barn (og hund;) har lenge stått øverst på min ønskeliste, og det har jeg jammen fått denne helgen. Det har ikke vært veldig varmt, akkurat slik jeg ønsker å ha det når jeg er på fjellet. Høsten er i ferd med å snike seg innpå oss, og jeg ønsker den velkommen!

Til tross for at en solfylt sommer er fantastisk, kan den være tøff for føttene. Tenk bare på hvor ofte du har vært barbent i sommer, enten det har vært i hagen eller på stranden: sand og småstein, saltvann og bare føtter i sandaler, det er «kraftig kost» for ømfintlige føtter. Kan du da tenke deg hvor godt det er med en skikkelig fotskrubb og et deilig fotbad etter en lang sommer? Kanskje rett før du legger deg etter en  slitsom arbeidsdag? Jeg kan nesten ikke tenke meg noe deiligere! Du kan lese om eteriske oljer her .Jeg har laget en deilig fotskrubb som i tillegg lukter godt og som er vakker å se på. Her får du oppskriften:

  • 2,5 dl himalayasalt
  • 1-1,2 dl kokosolje
  • 1 god neve roseblader
  • 12 dråper eterisk olje, f eks jasmin
Fremgangsmåte:

Hvis du har visne roser kan du fint bruke disse. Hvis ikke tørker du rosebladene i ovnen på 150 grader i ca. 45 minutter. Etterpå kjører dem en runde i blenderen, men ikke for lenge slik at de blir pulverisert, det er fint med litt «biter» i skrubben. Bland alt sammen i en bolle før du har skrubben over i et tett glass. Jeg kjøpte mitt på gjenbruksstasjonen for 10,-

Håper dette inspirer deg til å ta pleie deg selv litt, det fortjener du!

Blogglistenhits

2 thoughts on “Fotskrubb med roseblader og himalayasalt”

  1. Så stilig og dekorativt! Du er kreativ, altså! Sånn vil jeg også lage, regner med at det går fint med grovt havsalt. ?

    1. Tusen takk, Benedicte<3 Ja, det går like fint med grovt havsalt, det er bare jeg som liker rosa;) Ha en fin dag! Klem, Jeanett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *