Gjenbruk og luksus til under hundrelappen

 Gjenbruk og luksus på badet<3

God morgen, og god fredag!

Så har vi kommet til den siste dagen i juni, hvor ble denne måneden av? For mange nærmer det seg ferie, kanskje noen av dere allerede har begynt? Jeg skal en tur til Kreta med den ene datteren min neste helg, men med det fantastiske været vi har skulle jeg gjerne ha feriert i Norge.

Helt fra jeg var liten og arvet en liten krystallvase og et gammelt smykkeskrin etter min farmor, har jeg vært glad i gamle ting som møbler, glass og  service. Jeg vet ikke hva det er, men det er noe magisk med det. Jeg liker å tenke på historien bak, forestille meg hvem som har brukt tingene og se for meg selskaper der f.eks. glass har blitt brukt. Jeg drar ofte inn på Vestkanttorget på lørdager, der har de så mange fine ting, blant annet gammelt krystall som jeg synes er utrolig vakkert. Men det er ofte ganske dyrt, så her tenkte jeg å komme med et tips; dra til gjenbruksstasjonen i ditt nærmiljø, de har små butikker der folk leverer fra seg ting som de av forskjellige årsaker ikke ønsker. Jeg tar ofte turen innom, kikker nøye gjennom ting, og går ofte tomhendt ut derfra. Men i blant gjør jeg noen kupp, og det er så gøy! Det er sikkert ikke så mange som tenker over det, men det finnes mange skjulte skatter der. Og de er billige. «Vasen» som er avbildet øverst er egentlig en karaffel, men jeg plukket litt siv og satt den på badet, syntes at den passet så godt inn der. Den er av krystall og kostet 90,-!

I tillegg kjøpte jeg en del glass, de kostet 10,- stykket. Har du sett noe så fint:)

Det ble ikke noen oppskrift i dag altså, men jeg håper likevel at du har blitt litt inspirert.  I vårt bruk-og-kast-samfunn synes jeg det er herlig å gå for litt gjenbruk<3

Ha en flott helg, alle sammen. Og hvis du skal ut i ferie nå; god tur, og god sommer! Håper du får det fint:)

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *